Verhalen van cursisten

Spectaculair en bevrijdend

Vooral veel irritatie die ik in me had. Na ook thuis verschillende issues aangepakt te hebben, heb ik vooral veel zaken aan anderen teruggegeven. Het was opmerkelijk hoeveel ik nog voor anderen droeg. Een paar dagen na de cursus heb ik mijn vaste baan opgezegd na 11 jaar, om helemaal over te gaan op mijn eigen praktijk. Binnen mijn relatie kan ik nog meer mijzelf zijn, ik heb ook lik op stuk gegeven toen een collega nog even probeerde iets bij mij te leggen, wat er niet hoorde. Kortom spectaculair!! Ik voel me zeer bevrijd en dat gaat maar door! Daarnaast kan ik geleerde direct in de praktijk toepassen!

Marion, www.healingworkz.nl

Bij mijzelf

Op 19 en 20 juli 2012 heb ik deze workshop gevolgd. Wat geweldig om dit te mogen mee maken. Ik had vaak het gevoel dat ik niet dicht bij mijzelf kon komen. Dat ik mijzelf blokkeerden maar wist niet wat ik hier aan kon doen. Ook had ik verschillende lichamelijke klachten deze klachten zijn verminderd en sommige zelfs op geheven. Het is werken aan jezelf, maar ik heb nu de sleutel in mijn handen gekregen. Ik ben rijker geworden door de inzichten die ik heb gekregen. En deze sleutel zal ik zeker vaak gaan gebruiken. Het was meer dan de moeite waard om deze workshop te volgen.

Gerda

Piet

Al 4 jaar jeuk

Het is al weer een week geleden dat we de workshop SCH gedaan hebben. Ik heb toen een oefening gedaan om de jeuk die ik al vier jaar heb en waar maar niets aan te doen leek door mijzelf huisarts en speciaallist. er kwam uit dat ik door een zwarte musquit gestoken was. na een hele boze brief aan de musquit, ben ik al een week van de jeuk af en de ontstekingsbultjes zijn ook weg.Ik ben er super blij mee.

Piet

Jong en vrij

Ik voelde dat ik geblokkeerd werd en wilde hier vanaf. De cursussen die ik sinds oktober bij jullie heb gevolgd en de behandelingen die ik van jullie, mijn dochter en medecursisten heb gekregen, hebben mij inzicht gegeven in de dieperliggende oorzaak van de problemen die ik nu had :-). Alles ging wel een bepaalde richting op nl. mijn huwelijk. Ik ben jong getrouwd en was vol vertrouwen dat alle problemen die er waren weer goed zouden komen. Na een huwelijk van 16 jaar, kreeg ik een medicijnvergiftiging. En wel van de categorie dat ik niet meer weg kon lopen van de problemen en onder ogen moest zien dat het voor alle partijen beter was om te stoppen. Met de hulp van o.a. artsen ben ik gescheiden. We hadden tijdens de SCHcursus wat dingen gevonden om te corrigeren, maar ik voelde dat er dieper nog iets zat. In het weekend wist ik het ineens: ik kon het mezelf niet vergeven dat ik met zo'n, voor mij en mijn kinderen, fout persoon ben getrouwd. Ik heb nu Quantum Allergy gebruikt voor mijn trouwdag en heb het mezelf vergeven dat ik ben getrouwd. Tijdens het proces voelde ik pijn in mijn rechter oor en toen het weg was, voelde ik de energie door mijn gezicht stromen en voel mij weer zoals ik mij voelde toen ik nog jong en vrij was! Het voelt beter en doet volgens mij meer dan de duurste pot gezichtscreme.

Anita

Terug naar kindertijd

Op de workshop zelf gewerkt aan mijn overbelaste schouder. Bij de “steek” woorden was een woord, die mij direct terug bracht bij mijn kindertijd. Het bracht me direct terug bij een van de vele gebeurtenissen met het zelfde thema. Op 1 van deze gebeurtenissen heb ik het volledige protocol uitgevoerd. Daarna was mijn schouder voor 80% over. De volgende dag was de pijn weer helemaal terug, maar nu na 4 dagen is het level terug op 80% beter. Ik heb stap 7 en 8 elke dag herhaald.

Groetjes, Joy